Børneområder i Lindvallen/Högfjället

Lindvallen

Børneområde i Lindvallen

Ved Sälfjellstorget i Lindvallens skiområde finder man et isoleret område, som er perfekt for børn. Her finder man flere tallerkenlifter og rullebånd, som gør det let for børnene at komme op på bakkerne. Her er der også mulighed for at få noget at spise, samt komme på toilettet.

Sälfjellstorget er ikke det eneste sted i Lindvallen hvor man finder underholdning for børnene – ved Snötorget er der også et glimrende børneområde. Valletorget har udover et sjovt børneområde til skiløb også en lille scene hvor der er skuespil og præmieuddeling.

Lige ved Valletorget i Lindvallen finder man også et mindre børneområde, hvor der er kælkebakke, børnelifte, grill samt vaffelstue. Det største børneområde i Europa finder man også i Lindvallen. I Europas største sammenhængende børneområde er der naturligvis alt hvad børnene kan ønske sig med et stort antal børnelifte, kælkebakker, legelande, restauranter, skiskole og meget mere. Dette område et som regel en sikker vinder hos børnefamilierne.  

Högfjället

Børneområde i Högfjället

Børneområdet Knattesvängen i Högfjellet er et rigtig godt børneområde, hvor forældre roligt kan slippe børnene løs. Området er relativt aflukket og børnene har let ved at finde rundt – uanset hvilken bakke de kører på, ender de det samme sted. Her er alt hvad man som børnefamilie har brug for; alt fra børnevenlige lifte og bakker til restauranter og toiletter. Derudover er eventyrområdet fyldt med tunneller og sjove figurer.

Alltime Travel er eksperter i skiferie med familien og kan guide jer til den bedste skiferie med børn. Bestil skiferien hos Alltime Travel eller på skiferie.dk.