Børneområder i Tandådalen/Hundfjället

Her kan du læse meget mere om børneområderne i Sälen, inden du bestiller din skiferie. Når børnene er med på ski, så skal der ikke mangle noget. Book det hele hos Alltime Travel eller på Skiferie.dk i dag.

Tandådalen

Børneområde i Tandådalen

I centrum af Tandådalen finder man et pragtfuldt børneområde, som byder på flere forskellige tallerkenlifter samt rullebånd. Her kan børnene trin for trin træne deres skiløb, og gradvist øge sværhedsgraden. I området er der også en 4 personers lift, som gør det nemt følges til toppen med mor og far. Udover de forskellige lifte, finder man også varmestue, kælkebakke, restauranter og meget mere.

Blot få hundrede meter fra Tandådalen Centrum er Skiskoletorget i Tandådalen. Her finder man også et veletableret børneområde med børnevenlige lifte samt rullebånd. Skiguiderne bruger ofte dette område til at lære børnene at stå på ski, hvilket siger noget om kvaliteten af børnebakkerne. Området er derfor reserveret til skiskolerne fra mandag til fredag i højsæsonen.

Hundfjället

Børneområde i Hundfjället

Skiskoletorget i Hundfjället tilbyder et børneområde med tallerkenlifte samt rullebånd til de mindste. I Hundfjellet finder man også en aflukket kælkebakke, hvor børnene kan slå sig løs. Kælkebakken er nemlig afskåret fra de almindelige piste, således at børnene ikke skal være bange for at blive ramt af de andre skiløbere. Området er placeret relativt tæt på Trollstugan, hvor der også findes børnelifte, skiskole, varmestue m.m.