Om os

Velkommen til Danmarks største rejseportal om skiferie til Sälen (Sälen består af områderne Lindvallen/Högfjället og Tandådalen/Hundfjället). Siden er for dig som søger information om Sälen eller måske ønsker at bestille en hytte eller lejlighed i Sälen til årets store familieskiferie. Siden drives i et samarbejde mellem Alltime Travel og Skiferie.dk og er Danmarks største rejseportal udelukkende om skiferie til Sälen. På siden kan du læse om de bedste hytter og lejligheder, samt finde information om alt fra pisterne til restauranter, afterski, aktiviteter, og priser på liftkort, skileje og skiskole.

Finder du ikke den information du søger er kan du kontakte Alltime Travel på tlf.: 7015 3232 for tip, råd og vejledning og skiferie til Sälen. Alternativt kan Alltime Travel kontaktes på e-mail: kundesupport@alltime-travel.dk.

Kontakt Skiferie.dk på tlf. 7015 3939 eller via kontaktformularen her.

Ingen kender Lindvallen, Tandådalen, Högfjället og Hundfjället bedre end Alltime Travel og Skiferie.dk. Alle ferierådgivere har besøgt de forskellige hytter og lejligheder i Sälen og kender desuden skiområdet bedre end deres egen bukselomme. Alle ferierådgivere er inkarnerede skiløbere og har flere gange besøgt det fantastiske skiområde som med rette går under navnet “Sälen”. Deres store kendskab til Sälen gør, at de kan give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om alt fra hytter og lejligheder til skiområdet.